Aniversari 30 + 2

27 febr. 2024

 

Malgrat la pluja vam poder celebrar el nostre aniversari 30+2, on es va transformar en una jornada màgica, una celebració que va transcendir les adversitats meteorològiques per esdevenir una experiència inoblidable. Entre les gotes, el monologuista Marc Buxaderas va encendre la flama de la rialla, mentre el vibrant grup musical Yumitus del Pichon va omplir la sala amb una melodia entusiasta.

El vam celebrar en un lloc molt especial, l’espai emblemàtic del Convent de Sant Agustí va ser el marc perfecte per a aquesta festa.

Gràcies per ser part d’aquesta jornada única que recordarem sempre. Agraïm de tot cor a cada persona que va fer d’aquesta celebració, una trobada inoblidable i al Convent de Sant Agustí per donar-nos l’oportunitat de festejar el nostre aniversari..

 

 

 

 

 

La festa va anar molt bé . Em va agradar l’ambient , el monologuista em va fer pixar de riure. Tinc molt bon record d’ella. La rumba catalana em va agradar molt, era un grup de Gràcia.Marc Buixaderas va explicar coses d’un hospital , em va agradar molt. Van venir a acompanyar-me a la festa els meus pares , el meu germà i una amiga de la meva mare que la vaig convidar personalment.

Laura

 

La festa del 30 +2 m’ho vaig passar molt bé vaig ajudar a la Vero a donar-li sopar. El monòleg va ser divertit.

Gabi

 

Me gustó mucho el monologo me meaba de risa. Los cantantes me encantaron, bailé mucho.

Elena

 

Con el monólogo que hizo Marc me lo pasé muy bien.

Moisés

 

Me gustó la música y bailé rumba catalana.

Lorena

 

Va ser una gran tarda pel meu cor i pel meu cap passin mil fotos d’aquests 32 anys.

Jaume

 

Ver a los antiguos trabajadores de Sínia.

Susana